Over ons

Het NestEgg team transformeert het leven van huiseigenaren en creëert een nieuwe investeringsklasse voor beleggers door middel van het NestEgg platform.

Klantervaring (Interview)->

Partners in waarde

Wij kopen uw woning, maar deze wordt pas geleverd wanneer u het huis verlaat. U ontvangt een vast bedrag per maand tot een afgesproken datum. Alle afspraken die we maken worden notarieel vastgelegd, met inschrijving in het Kadaster. Zo kunt u met een gerust hart uw toekomst met NestEgg FIXED tegemoet zien. Eindelijk een veilige manier om uw overwaarde zonder ongewenste verassingen te verzilveren.

Ultieme vrijheid

Financiële flexibiliteit: NestEgg stelt u in staat om uw vastgoedvermogen te benutten en contant geld vrij te maken voor verschillende financiële doeleinden, zoals het aanvullen van het pensioen, het aflossen van schulden of het financieren van grote uitgaven.

Geen verhuizing nodig: Met NestEgg hoeft u niet te verhuizen naar een kleinere woning of een goedkopere buurt om extra geld vrij te maken. U kunt in uw huidige woning blijven wonen en profiteren van de waarde ervan.

Behoud van eigendom: Bij NestEgg behoudt u het eigendom van uw huis. U heeft het recht op blijven wonen in de woning tot u kiest voor verkoop, het moment van overlijden of verhuizing naar een verzorgingshuis.

Geen maandelijkse betalingen: klanten van NestEgg hoeven geen maandelijkse rente- of kapitaalaflossingen te doen. 

Belastingvoordelen: Het vrijgekomen geld bij NestEgg wordt doorgaans niet belast, tenzij u het opspaart en het deel gaat uitmaken van uw belaste vermogen. Dit kan gunstig zijn wanneer u uw pensioeninkomsten wenst aan te vullen zonder extra belastingverplichtingen.

Aanpassingen aan de woning: Met NestEgg kunt u investeren in aanpassingen of verbeteringen aan uw woning om het comfort en de levenskwaliteit te verhogen, bijvoorbeeld voor het installeren van een warmtepomp, een traplift of het aanpassen van de badkamer.

Erfenisplanning: NestEgg kan worden gebruikt als een strategie voor erfenisplanning. U kunt een deel van hun vermogen vrijmaken om te schenken aan uw erfgenamen, terwijl u nog steeds kunt genieten van het gebruik van uw woning.

Hoe werkt NestEgg?

Direct aanvragen->

Aanvraag

Op basis van uw omstandigheden kunt u van ons een indicatieve berekening ontvangen. U drukt bovenaan deze website op de knop "Ontvang waardering nu" en binnen een minuut weet u wat u per maand kunt ontvangen door uw woning aan NestEgg te verkopen.

1

Indicatief voorstel

U kunt ons altijd bellen op 07 1234 0650 of een afspraak met ons inplannen, om een indicatief voorstel aan te vragen. Op basis hiervan kunt u besluiten om een taxatie te laten doen om een definitief voorstel te ontvangen.

2

Akkoord

Wanneer u er goed over nagedacht heeft en het bod accepteert, zullen we een koopovereenkomst opstellen en spreken we een datum of om de overeenkomst door de notaris te laten inschrijven.

3

Genieten van additioneel inkomen

Vanaf nu gaan de maandbetalingen in. U ontvangt tot de afgesproken datum, of tot uw overlijden, betalingen van ons. Zodra u uw huis verlaat wordt de woning aan ons geleverd. Ook dan gaan de betalingen (volgens afspraak) gewoon door.

4