//weglot //Google tag manager

Over ons

Het Nest Egg team transformeert het leven van huiseigenaren en creëert een nieuwe investeringsklasse voor beleggers door middel van het Nest Egg platform.

Lees meer->

Partners in waarde

Wij zijn partners in de waarde van uw huis, geen mede-eigenaren. Het is uw huis en u behoudt de volledige controle. U kunt uw huis verkopen en/of uw certificaten terugkopen wanneer het u uitkomt. Alle afspraken die we maken worden notarieel vastgelegd. Met inschrijving in het Kadaster.

Zo kunt u met een gerust hart uw toekomst met certificaten tegemoet zien. Eindelijk een eerlijk en veilig product om uw eigendom in uw tempo te verzilveren.

Nadat de eenmalige inschrijving van de certificaten bij de notaris heeft plaatsgehad zijn de latere verkopen erg gemakkelijk. U kunt zelfs vanaf uw vakantie-adres een instructie aan ons doorgeven. Uiteraard vindt betaling alleen plaats op uw vaste tegenrekening, om fraude te voorkomen.

Ultieme vrijheid

Financiële flexibiliteit: Nest Egg stelt u in staat om uw vastgoedvermogen te benutten en contant geld vrij te maken voor verschillende financiële doeleinden, zoals het aanvullen van het pensioen, het aflossen van schulden of het financieren van grote uitgaven.

Geen verhuizing nodig: Met Nest Egg hoeft u niet te verhuizen naar een kleinere woning of een goedkopere buurt om extra geld vrij te maken. U kunt in uw huidige woning blijven wonen en profiteren van de waarde ervan.

Behoud van eigendom: Bij Nest Egg behoudt u het eigendom van uw huis. U heeft het recht op blijven wonen in de woning tot u kiest voor verkoop, het moment van overlijden of verhuizing naar een verzorgingshuis.

Geen maandelijkse betalingen: klanten van Nest Egg hoeven geen maandelijkse rente- of kapitaalaflossingen te doen. 

Belastingvoordelen: Het vrijgekomen geld bij Nest Egg wordt doorgaans niet belast, omdat het wordt beschouwd als een lening in plaats van inkomen. Dit kan gunstig zijn wanneer u uw pensioeninkomsten wenst aan te vullen zonder extra belastingverplichtingen.

Aanpassingen aan de woning: Met Nest Egg kunt u investeren in aanpassingen of verbeteringen aan uw woning om het comfort en de levenskwaliteit te verhogen, bijvoorbeeld voor het installeren van een warmtepomp, een traplift of het aanpassen van de badkamer.

Erfenisplanning: Nest Egg kan worden gebruikt als een strategie voor erfenisplanning. U kunt een deel van hun vermogen vrijmaken om te schenken aan uw erfgenamen, terwijl u nog steeds kunt genieten van het gebruik van uw woning.

Hoe werkt Nest Egg?

Direct aanvragen->

Aanvraag

U geeft aan welk deel van uw huis u via certificaten in de toekomst maximaal wenst te verkopen. We leggen dit notarieel vast, de certificaten, ter grootte van 1% van de verkoopwaarde van uw huis zijn van u.

1

Verkoop

Zodra u één of meerdere certificaten wenst te verkopen, geeft u dat aan ons door. U ontvangt van ons een bod en u kunt hier rustig over nadenken.

2

Transactie

Wanneer u het bod geaccepteerd heeft worden de certificaten verkocht en ontvangt u uw geld.

3

Waarde bij levering

Zodra u uw huis verlaat wordt de waarde van de verkochte certificaten procentueel van de koopsom afgehaald en ontvangt u het restant.

4