//weglot //Google tag manager

Veelgestelde vragen.

Nest Egg biedt een nieuwe dienst. Veel mensen zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden. We hebben hierbij een aantal vragen alvast beantwoord. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neemt u dan contact met ons op of plan een afspraak in.

Kan ik altijd in mijn huis blijven wonen?

Ja, zo lang u wilt. De certificaathouders zijn eigenaar van delen van de toekomstige verkoopwaarde van uw woning. U - en uw eventuele partner - behouden het recht om in de woning te blijven wonen. Pas wanneer de langstlevende het huis verlaat wordt het huis verkocht en ontvangt u - of uw nabestaanden - de verkoopopbrengst minus het deel dat in certificaten verkocht is.

Blijft er wel iets over voor mijn kinderen?

Dit heeft u zelf volledig in de hand. U kunt gedurende uw leven certificaten verkopen en de opbrengst aan hen schenken of er samen met hen van genieten. Nest Egg biedt zelfs de mogelijkheid om geleidelijk uw bezit aan hen over te dragen. Dit kan ook fiscale voordelen met zich meebrengen.

Voor wie is Nest Egg geschikt?

Wanneer u in uw huis wenst te blijven wonen en een aanvulling op uw pensioen zoekt, kan Nest Egg voor u de passende oplossing zijn. We hebben de service ontwikkeld voor seniore huiseigenaren, om hen financiële vrijheid te brengen zonder hoge kosten.

Hoe snel kan ik de eerste delen verkopen?

Nadat u, uw eventuele partner, kinderen en/of adviseur gelegenheid hebben gehad om de service en ons indicatieve bod grondig door te nemen, zal binnen 2 weken een afpraak met de notaris ingepland worden. Wanneer de inschrijving heeft plaatsgehad kun u voortaan op elk gewenst moment uw certificaten verkopen. U ontvangt binnen 2 dagen het geld op uw rekening.

Het is uw huis - dat blijft zo.

Wij zijn partners in de waarde van uw huis, geen mede-eigenaren. Het is uw huis en u behoudt de volledige controle. U kunt uw huis verkopen en/of uw certificaten terugkopen wanneer het u uitkomt. Alle afspraken die we maken worden notarieel vastgelegd. Met inschrijving in het Kadaster.

Zo kunt u met een gerust hart uw toekomst met certificaten tegemoet zien. Eindelijk een eerlijk en veilig product om uw eigendom in uw tempo te verzilveren.

Nadat de eenmalige inschrijving van de certificaten bij de notaris heeft plaatsgehad zijn de latere verkopen erg gemakkelijk. U kunt zelfs vanaf uw vakantie-adres een instructie aan ons doorgeven. Uiteraard vindt betaling alleen plaats op uw vaste tegenrekening, om fraude te voorkomen.

Contact->