Veelgestelde vragen.

NestEgg biedt een nieuwe dienst. Veel mensen zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden. We hebben hierbij een aantal vragen alvast beantwoord. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neemt u dan contact met ons op of plan een afspraak in.

Kan ik altijd in mijn huis blijven wonen?

Ja, zo lang u wilt. Pas wanneer u en uw eventuele partner het huis verlaten zal het eigendom overgaan. U betaalt - ook wanneer de maandbetalingen zijn gestopt - nooit rente of huur. Wanneer u voor uw honderdste het huis verlaat zullen de maandbetalingen gewoon doorgaan.

Blijft er wel iets over voor mijn kinderen?

Dit heeft u zelf volledig in de hand. U kunt gedurende uw leven de opbrengst van de maandbetalingen aan hen schenken of er samen met hen van genieten. Dit kan ook fiscale voordelen met zich meebrengen. NestEgg biedt zelfs de mogelijkheid om - na uw overlijden - de resterende maandbetalingen aan uw nabestaanden door te laten betalen of ineens te laten uitkeren.

Voor wie is NestEgg geschikt?

Wanneer u in uw huis wenst te blijven wonen en een aanvulling op uw pensioen zoekt, kan NestEgg voor u de passende oplossing zijn. We hebben de service ontwikkeld voor seniore huiseigenaren, om hen financiële vrijheid te brengen zonder hoge kosten.

Hoe snel kan ik met NestEgg beginnen?

Nadat u, uw eventuele partner, kinderen en/of adviseur gelegenheid hebben gehad om de informatie en ons indicatieve bod grondig door te nemen, zal binnen 2 weken een afspraak met de notaris ingepland worden. Wanneer de inschrijving heeft plaatsgehad zult u voortaan elke maand een betaling ontvangen.

Het is uw huis - dat blijft zo.

Wij kopen uw huis, maar de levering vindt pas plaats wanneer u het huis verlaat. Ook dan lopen de maandbetalingen gewoon volgens afspraak door.

Het is uw huis en u behoudt de volledige controle over hoe lang u er wenst te blijven wonen. Alle afspraken die we maken worden notarieel vastgelegd. Met inschrijving in het Kadaster.

Zo kunt u met een gerust hart uw toekomst met NestEgg tegemoet zien. Eindelijk een eerlijke en veilige manier van verzilveren van uw overwaarde.

Contact->