Onze stagiair heeft uw hulp nodig!

Beste lezer,

Mijn naam is Marnix, een 23-jarige student Vastgoedkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Op dit moment volbreng ik mijn afstudeerstage bij NestEgg met een onderzoek naar de verschillende verzilvermethodes voor ouderen. Hierbij heb ik een enquête gemaakt om inzicht te verkrijgen in de kennis en behoeften van ouderen met betrekking tot het verzilveren van overwaarde. Uw waardevolle inbreng is cruciaal voor mijn onderzoek. Daarom nodig ik u graag uit om deel te nemen aan een enquête die ik heb opgesteld.

Door uw deelname aan de enquête draagt u rechtstreeks bij aan mijn onderzoek naar verzilvermethodes voor ouderen en hoe de verschillende behoeften en voorkeuren van invloed op de beslissing kunnen zijn.  Uw deelname is volledig vertrouwelijk en zal slechts enkele minuten van uw tijd in beslag nemen. Klik op de onderstaande link om de enquête in te vullen:

Enquête

Ik wil u bij voorbaat bedanken voor uw waardevolle bijdrage.

Met vriendelijke groet,

Marnix

Meer artikelen